Onafhankelijk Reliv Distributeur
+1 866.607.8683

Reliv verandert levens

De Reliv missie: Onze wereld te voeden

Met Reliv doe je veel meer dan alleen geld verdienen - je verandert levens. Reliv's missie is om de wereld te voeden in zowel lichaam, ziel en geest. Reliv Distributeurs dragen die missie uit door:

 

  • Het geschenk van een betere gezondheid door de producten
  • De kans om dromen te verwezenlijken door de ondernemingskans
  • Een beter leven voor kansarme mensen middels de Kalogris Stichting

Reliv Kalogris Stichting

Reliv heeft de Reliv Kalogris Foundation in 1995 opgericht ter ere van de overleden Dr. Theodore ‘Ted’ Kalogris. Dr. Ted ontwikkelde de voedingsformule waar later Reliv Classic® uit zou ontstaan, het eerste product van Reliv. Hij leefde volgens het motto: "Durf pas te sterven als je een overwinning voor de mensheid hebt behaald." Dit motto is vanaf het eerste begin de leidraad van de RKF geweest.

 

Sinds 1995 heeft de stichting:

  • Meer dan $46 miljoen aan voedingsondersteuning gedistribueerd 
  • Dadelijks duizenden kansarme mensen van voeding voorzien


Lees hier de inspirerende verhalen die mogelijk werden gemaakt door de Reliv Kalogris Stichting. 

 

Wereldwijde Reliv Gemeenschap

Reliv Distributeurs hebben talent, passie en allemaal hun eigen doel maar ze worden bij elkaar gebracht door 1 gezamelijk doel. De Reliv familie spreidt zich over de hele wereld. Onze Distributeurs moedigen elkaar aan, vieren hun prestaties samen, delen overgetelijke ervaringen met elkaar en groeien samen als ondernemers en mensen. En we worden ook nog eens vrienden voor het leven!

Jouw Persoonlijke Groei

Reliv kan jouw gezondheid verbeteren, een lucratief inkomen verzorgen en je zelfs helpen om te groeien als persoon.Een eigen Reliv onderneming beginnen, geeft je de kans om een leider te worden en om andere vaardigingen op te doen zoals strategisch plannen en spreken i het openbaar. Onze Distributeurs geven vaak aan dat ze dingen leren, waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze dat zouden kunnen en ontvangen van ons hiervoor de juiste erkenning.

En, we hebben ontzettend veel plezier!


Vragen? Neem contact met me op.