Onafhankelijk Reliv Distributeur
+1 866.607.8683

Reliv producten op de Keulen Lijst


De Keulen Lijst

‘In een onderzoek uit 2001 die door het IOC werd gefinancierd en door het doping laboratorium in Keulen werd uitgevoerd, kwam naar voren dat ongeveer 15% van voedingssupplementen uit 13 verschillende landen, anabole substanties bevatten die niet op het etiket werden aangegeven. Het is onwaarschijnlijk dat deze contaminaties enig verbeterend effect hebben gehad op prestaties, maar kunnen een positief doping resultaat hebben opgeleverd.’

De Keulen Lijst test producten om aan te kunnen tonen of ze vrij zijn van anabole substanties. Om het risico van contaminatie te minimaliseren, dienen atleten alleen producten aan te schaffen die deze kwaliteitstesten hebben doorstaan.


Uitgebreid testen

Alle ingrediënten die in onze producten gebruikt worden, arriveren bij het hoofdkantoor van Reliv International vergezeld door een certificaat van analyse, die bewijst dat de producten zijn getest op puurheid en potentie. De producten worden tijdens het productieproces ook uitgebreid getest, om ervoor te zorgen dat alleen producten van de hoogste kwaliteit worden geproduceerd. De eindproducten van Reliv Europe worden vervolgens naar Keulen doorgestuurd voor het preventieve dopingsonderzoek.


Resultaat

De volledige Reliv Europe productenlijn heeft aan deze analyse voldaan en heeft de testen met positief resultaat ondergaan en staan nu in zijn geheel in de producten database van de Keulen Lijst. Dit betekent dat onze producten een veiligere keuze zijn voor zowel top atleten als amateurs.

“De Keulen Lijst biedt de gemoedsrust die atleten graag willen hebben en het geeft ons de kans om een team van Reliv atleten samen te stellen die zowel op als buiten het sportveld uitblinken.”
- Lucy Felix, Voedingsadministrateur en Klantenservice


Klik hier om de gehele productenreeks van Reliv Europeop de Keulen Lijst te bekijken!

Klik hier voor meer informative over hoe het Reliv Athletic team voordeel put uit ons product gespronsorde programma.