Onafhankelijk Reliv Distributeur
+1 866.607.8683

Reliv productkwaliteit

Download Video

 

Voeding die u kunt vertrouwen

 

Reliv staat al meer dan 25 jaar voor hoogwaardige voeding — en voor eindeloze toewijding om de veiligste en puurste producten met de hoogste voedingswaarde te produceren die op de markt verkrijgbaar zijn. Onze productienormen zijn zelfs strenger dan van sommige regelgevende overheidsinstanties in de wereld. Dit maakt allemaal onderdeel uit van iets dat wij Het Reliv Verschil noemen. 


Hoe doen we dat? Door bij elk product dat uit onze fabriek komt een nauwgezet proces te hanteren.


Stap 1: Ingrediënten Selecteren

Reliv selecteert enkel de beste ingrediënten op basis van het meest recente onderzoek. Ieder ingrediënt moet voorzien zijn van een analysecertificaat waarin is vastgelegd dat het onafhankelijk is getest en aan de toonaangevende normen van Reliv voldoet.


Stap 2: Externe Tests Bevestigen

Onze wetenschappers voeren een onafhankelijke controle van de analyses van onze leveranciers uit. Alleen als ingrediënten aan de vastgestelde normen voldoen, geven we ze vrij om in de Reliv formules gebruikt te worden.


Stap 3: Formule Bereiden

Specialisten op het gebied van kwaliteitszorg controleren iedere partij nog drie keer volledig op nauwkeurigheid.


Stap 4: Productie Starten

Nadat onze laboranten de ingrediënten hebben gemengd en de monsters hebben getest, controleren onze medewerkers steekproefsgewijs nogmaals de kwaliteit van de inhoud van de blikken. Ultramoderne machines controleren of de correcte etiketten zijn aangebracht, de verpakking de juiste hoeveelheid bevat, de blikken heel zijn, de verzegeling sterk genoeg is en de zuiverheid van het product behouden is gebleven.


Stap 5: Laatste Kwaliteitscontrole Uitvoeren

Onze wetenschappers voeren een laatste complete microbiologische test en ingrediëntentest uit — de laatste stap voordat het product in de markt wordt gezet.


Stap 6: Producten Naar jou Verzenden

Het belangrijkste onderdeel van het proces — je profiteert van een betere gezondheid en een betere levenskwaliteit door optimale voeding.


"Als u een Reliv product opent, kunt u erop vertrouwen dat er exact in zit wat op het etiket staat en dat het de meest geavanceerde voeding biedt dat op de markt verkrijgbaar is."

Brett Hastings, Senior Vice President en Chief Operating Officer


Vragen? Neem contact met me op.