Onafhankelijk Reliv Distributeur
+1 866.607.8683

Het verhaal achter Reliv

Download Video

Gericht op de toekomst

Net als de vele distributeurs die in hun voetsporen zouden treden, waren de medeoprichters van Reliv, Robert L. en Sandy Montgomery, eigenlijk niet van plan om een bedrijf op te starten toen Reliv in hun leven kwam. Bob was al op 38-jarige leeftijd gestopt met werken nadat hij zijn levensverzekeringsmaatschappij had verkocht. Ze waren van plan om samen de kinderen op te voeden en Arabische paarden te fokken op hun nieuwe boerderij.

 

De Montgomerys begonnen zich te verdiepen in voedingsproducten toen twee van hun ouders korte tijd na elkaar kwamen te overlijden. Bob en Sandy besloten zich te gaan richten op het behoud van hun gezondheid door gezonder te eten. Tijdens een evenement in de voedingsindustrie maakten ze kennis met Dr. Theodore ‘Ted’ Kalogris.


Een klassiek bedrijf is geboren

“Na jaren van vallen en opstaan had Dr. Ted een formule ontwikkeld- deze formule zou later de basis zou vormen van Reliv Classic®,” legt Sandy uit. “Toen hij de formule en de theorie die eraan ten grondslag lag aan ons beschreef, besloten we om het te proberen.”

 

De Montgomerys merkten dat ook hun gezondheid verbeterde. Maar ze begrepen pas echt hoe bijzonder de formule van Dr. Ted was toen er bij Bob een goedaardige hersentumor werd geconstateerd. “Toen de tumor verwijderd was, was ik in staat om veel sneller te herstellen dan mijn arts had aangegeven,” aldus Bob. “De artsen stonden versteld over de veerkracht van mijn lichaam.”

 

“Op dat moment wisten we dat we onze ontdekking gewoon met de wereld moesten delen,” voegt Sandy toe. “We zijn toen met een paar van onze beste vrienden rond de keukentafel gaan zitten en schreven op notitieblokken de richtlijnen van het bedrijf die later Reliv zou vormen.”


De kans van vandaag

Nu, ruim 25 jaar na de oprichting, is Reliv een internationaal bedrijf met meer dan 60.000 distributeurs wereldwijd. Volgens Bob en Sandy is dat nog maar het begin.

“Reliv is nog steeds een jong bedrijf,” zegt Bob. “De meeste mensen kennen Reliv nog niet en echt iedereen kan profiteren van onze producten en zakelijke mogelijkheden. Hoezeer we in de afgelopen jaren ook gegroeid zijn, in de komende jaren zullen we nog meer groeien.”

 

“Wat ik zo leuk vind, is dat mensen die nu Reliv ontdekken ook rond de keukentafel zitten om een betere toekomst te plannen, net als Bob en ik jaren geleden hebben gedaan,” merkt Sandy op. “En het mooiste is dat zij dezelfde kans hebben om met Reliv hun dromen te verwezenlijken en tegelijkertijd talloze levens kunnen veranderen.”

Wil je meer weten? Neem contact met me op.