Onafhankelijk Reliv Distributeur
+1 866.607.8683

Reliv Athletic

Over Reliv Athletic


Reliv Athletic is het exclusieve sponsoringsprogramma Reliv Europe’s, waarbij we semi-professionele en professionele atleten ondersteunen met onze kwalitatief hoogstaande voedingsproducten. De Reliv Europe productenreeks staat op de Kolner Liste, wat betekent dat de producten zijn getest op aanwezigheid van anabole stoffen en pepmiddelen en dus veilig door atleten kunnen worden gebruikt.

Lees hieronder meer over onze huidige Reliv Athletic leden en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws omtrent Reliv Athletic door onze Facebook en Instagram accounts te volgen.


Aanmeldingsprocedure


Klik hier om een aanmeldingsformulier voor het Reliv Athletics sponsoringsprogramma te downloaden.


Sponsorschap is alleen op basis van de voedingsproducten en de atleet dient van een semi-professioneel of professioneel niveau te zijn. Tevens dient hij / zij in Europa woonachtig te zijn. Als we de aanmelding eenmaal binnen hebben, zullen we overwegen om de atleet een proefperiode van 1 maand aan te bieden. Wordt je voor deze proefperiode geselecteerd, dan verwachten wij regelmatige updates over hoe de producten jou ondersteunen bij het sporten. Na de proefperiode zullen we de kandidaat persoonlijk op het hoofdkantoor uitnodigen om hem / haar te informeren over ons besluit om het sponsorschap wel of niet voort te zetten.

Een proefperiode biedt geen garantie op lidmaatschap van Reliv Athletic.


Axel Kempf

Kajakken


Corentin Angot

Boogschieten

Corné de Koning

Para-Roeien

Freddy Foray

Motorsport


Lúcio Sérgio

Braziliaans jiujitsu

Thomas Pigois

Ultra Trail/

Triathlon XL